dimarts, 16 de novembre del 2010

Comentari d'una notícia

La notícia es titula “El 0,003% de les webs, unes 500, concentren més de la meitat de les visites dels internautes”.
Aquesta notícia tracta sobre les tres webs més visitades i utilitzades d’Internet, qué són: Google, Facebook i Youtube. Aquestes tres webs es fan a tot el mòn. Després d’aquestes les segueixen altres webs com: Yahoo, Windows Live, Baidu, Viquipedia, Blogger, QQ i Twitter.

De totes aquestes la pàgina web més visitada del mòn és Google. És una web simple, que no és molt lenta en la búsqueda i qué serveix per buscar tota classe d’informació a internet.La companyia de Google va ser creada al 1998. El seu pròxim repte és fer-se lider allotjades a la xarxa, dirigides a la productivitat personal.

La segona pàgina web més visitada és Facebook (red social). S’ha proclamat líder indiscutible com a impulsor de les relacions socials a la web. Va ser creada per l’estudiant Mark Zuckerberg. És un exemple de web 2.0 que es refereix a llocs on els alemanys obtenen part del seu valor a través de les accions dels usuaris.

La tercera pàgina web més visitada és Youtube (també web 2.0). És una pàgina del mòn audiovisual. S’utilitza per veure i compartir videos, compartir tendències i per a l’oci.
És on els cantants no coneguts solen posar les seves cançons pero donar-se’n a conèixer o els que són coneguts penjen les cançons del nou disc, els seus videoclips, etc.

Per a mi aquesta notícia em sembla bastant normal i adequada a que siguin les més visitades de tot el mòn, ja qué una serveix per a la busqueda d’informació i és bastant ràpida ja que et busca totes les webs on hagi tot el que tu volguis buscar. L’altre és una red social, llavors la gent pot conectar-se amb gent d’altres països (familiars...) i posar les seves fotos per que els demés les vegin o inclús si tens amics que no veus de fa molt temps pots tornar a buscar-los i parlar amb ells... I l’ultima va bé per poder escoltar i veure les cançons que a tu t’agradin, en comptes de baixarte-las.

diumenge, 14 de novembre del 2010

slideshow de l'excursió de Montserrat

Per fer una presentació amb les fotos de l’excursió a Montserrat, hem hagut d’utilitzar la web slide.com. Tot i que també hi ha una altra anomenada imageloop.com que també serveix i s’utilitza de la mateixa manera.

Els pasos que calen seguir són:
Primer entrem a la web i on posa crea li claquem, i ens sortiran varies opcions Hem d’escollir-ne la de crear un slideshow. Después ens sortirà el lloc on hem de posar les fotos que desitgem, i d’on les volem posar (si dels nostres arxius o d’algun lloc web, ja sigui facebook, myspace,etc).Hem d’esperar a que es carreguin totes les fotos.
Quan s’hagin carregat li donem a guardar i llavors li hem de posar un títol i posar l’adreça a on ho volem guardar. Ens sortiran un munt de llocs per penjar-ho llavor li donem al de blogger i ens donaràn una adreça la posem a la nova entrada i ho publiquem, ja estara acabat.