dilluns, 20 de desembre del 2010

Bon nadal!

Bueno, ja sabeu que s'apropen les vacances de Nadal i volia desitjar-os a tots unes bones festes i un molt bon any nou. Espero que us ho paseu pipa amb la vostra família i que menjeu turrons y polvorons.
La nit de cap d'any compte amb el raïm que no us atraguenteu, i no begueu molt de champany.

dilluns, 13 de desembre del 2010

cuando lloras movie maker


Durant aquestes semanes hem estat treballant a fer videos, llavors hem utilitzat el movie maker per fer d'una cançó, una historieta amb diversitat d'imatges relacionades amb la cançó escollida.
Per fer-ho he d'agut de buscar primer les fotos a internet a mesura que anava escoltant la cançó. Després les he ordenat i les he posat al programa de movie maker i llavors les he colocat a la barra corresponetn d'on van les fotos i la cançó a la seva barra.
Després he hagut de posar els efectes que volia en cada transició, i seguidament posar les imatges respecta a la durada del tros de cançó
Jo he escollit la cançó de Cuando lloras de Despistaos.
Espero que us encanti,
Rocío Aguilera

dimarts, 16 de novembre del 2010

Comentari d'una notícia

La notícia es titula “El 0,003% de les webs, unes 500, concentren més de la meitat de les visites dels internautes”.
Aquesta notícia tracta sobre les tres webs més visitades i utilitzades d’Internet, qué són: Google, Facebook i Youtube. Aquestes tres webs es fan a tot el mòn. Després d’aquestes les segueixen altres webs com: Yahoo, Windows Live, Baidu, Viquipedia, Blogger, QQ i Twitter.

De totes aquestes la pàgina web més visitada del mòn és Google. És una web simple, que no és molt lenta en la búsqueda i qué serveix per buscar tota classe d’informació a internet.La companyia de Google va ser creada al 1998. El seu pròxim repte és fer-se lider allotjades a la xarxa, dirigides a la productivitat personal.

La segona pàgina web més visitada és Facebook (red social). S’ha proclamat líder indiscutible com a impulsor de les relacions socials a la web. Va ser creada per l’estudiant Mark Zuckerberg. És un exemple de web 2.0 que es refereix a llocs on els alemanys obtenen part del seu valor a través de les accions dels usuaris.

La tercera pàgina web més visitada és Youtube (també web 2.0). És una pàgina del mòn audiovisual. S’utilitza per veure i compartir videos, compartir tendències i per a l’oci.
És on els cantants no coneguts solen posar les seves cançons pero donar-se’n a conèixer o els que són coneguts penjen les cançons del nou disc, els seus videoclips, etc.

Per a mi aquesta notícia em sembla bastant normal i adequada a que siguin les més visitades de tot el mòn, ja qué una serveix per a la busqueda d’informació i és bastant ràpida ja que et busca totes les webs on hagi tot el que tu volguis buscar. L’altre és una red social, llavors la gent pot conectar-se amb gent d’altres països (familiars...) i posar les seves fotos per que els demés les vegin o inclús si tens amics que no veus de fa molt temps pots tornar a buscar-los i parlar amb ells... I l’ultima va bé per poder escoltar i veure les cançons que a tu t’agradin, en comptes de baixarte-las.

diumenge, 14 de novembre del 2010

slideshow de l'excursió de Montserrat

Per fer una presentació amb les fotos de l’excursió a Montserrat, hem hagut d’utilitzar la web slide.com. Tot i que també hi ha una altra anomenada imageloop.com que també serveix i s’utilitza de la mateixa manera.

Els pasos que calen seguir són:
Primer entrem a la web i on posa crea li claquem, i ens sortiran varies opcions Hem d’escollir-ne la de crear un slideshow. Después ens sortirà el lloc on hem de posar les fotos que desitgem, i d’on les volem posar (si dels nostres arxius o d’algun lloc web, ja sigui facebook, myspace,etc).Hem d’esperar a que es carreguin totes les fotos.
Quan s’hagin carregat li donem a guardar i llavors li hem de posar un títol i posar l’adreça a on ho volem guardar. Ens sortiran un munt de llocs per penjar-ho llavor li donem al de blogger i ens donaràn una adreça la posem a la nova entrada i ho publiquem, ja estara acabat.

dijous, 14 d’octubre del 2010

Sistemes Opertius


SISTEMES OPERAITIUS

El sistema operatiu és el conjunt dels diferents programes que controlen el funcionament d'un ordinador. Les seves funcions són: gestionar les transferències d'informació internes, procurar la comunicació de l'ordinador amb els operadors, controlar l'execució dels programes amb la detecció dels errors, encadenar automàticament les feines, optimitzar els recursos (memòria, unitat aritmètica, etc), carregar i descarregar automàticament els programes en funció de l'espai de memòria i dels diferents perifèrics.


TIPUS DE SISTEMES
Hi ha diferents tipus de sistemas, peró els més importants són:
Microsoft Windows→Microsoft Windows és una sèrie de sistemes operatius i interfícies gràfiques d'usuari produïts per Microsoft. Microsoft va introduir per primera vegada un entorn operatiu anomenat Windows el novembre de 1985 com un complement a MS-DOS, en resposta al creixent interès en les interfícies gràfiques d'usuari (GUI). Microsoft Windows ha arribat a dominar el mercat del PC, superant al Mac OS, que havia estat introduït prèviament. A partir d'octubre de 2009, Windows tenia aproximadament el 91% de la quota de mercat dels sistemes operatius client usats a Internet.La versió més recent d'un Windows client és el Windows 7; la versió més recent de servidor és el Windows Server 2008 R2.


Logo GNU/Linux→Linux o GNU/Linux, és el sistema operatiu format pel nucli del sistema o kernel Linux, juntament amb les utilitats GNU. Avui en dia, hi ha moltes distribucions de programari basades en aquest sistema operatiu.


MacOS→El Mac OS (Macintosh Operating System) és un sistema operatiu creat per Apple Computer ('ordinador poma' en anglès) per a ordinadors Apple Macintosh. Destaca per la seva estabilitat, potència gràfica i facilitat d'ús.El Mac OS va ser el primer sistema operatiu comercial que incloïa interfície gràfica d'usuari. Aquesta primera versió va sortir amb el Macintosh 128k l'any 1984. L'equip del Macintosh estava format principalment per Bill Atkinson, Jef Raskin i Andy Hertzfeld.


dimecres, 6 d’octubre del 2010

celebració del meu aniversari

L'altre día vaig celebrar el meu aniversari m'ho vaig passar pipa, vam anar al telepizza i després ens vam fer fotos.


Vam acabar rendits.

dimarts, 21 de setembre del 2010

presentació

Em dic Rocío i tinc 15 anys.
Els meus gustos són la música sobretot la música pop. També sòc una hincha del futbol, exactament sòc del Reial Madrid. Els dilluns per la nit m'agrada quedar-me a veure "el internado", ja que és una de les meves series preferides.
Benvinguts al meu blog i espero que us agradi.